Kurser

Beroende på smittoläget kan kurserna ställas in!

 

OBS! Vi ser gärna att du är fullvaccinerad ändå!

sdagar, steg 1. 18.00–19.30, steg 2. 19.45–21.15

Plats: Nacksta församlingshem, Sallyhillsvägen 11, Sundsvall.

 

Steg 1: (Grundkurs/helgkurs 7-8 maj 2022)  18.:00-19.30

Den här kursen är till för dig som vill lära dig eller fortsätta att jobba med grunderna i argentinsk tango. Inga förkunskaper krävs. Vi arbetar mycket med att föra och följa, hållning och omfamning. Under kursens gång kommer vi att prova på bl.a. ångrasteg, korset, olika varianter av ochos och enkla giros. Vi rekommenderar att du även deltar vid praktikor för att kunna utveckla din dans.

 

Steg 2: ((genomförs vid behov/efter önskemål)

Den här kursen är till för dig som känner dig trygg med grunderna och vill fortsätta att slipa på detaljerna. Du börjar få bra balans och försöker anpassa din dans till musiken. Vi arbetar mycket med teknik och tempoväxlingar. Under kursens gång kommer vi bl.a. att prova på sacadas, boleos och dekorationer. Vi rekommenderar att du även deltar vid praktikor samt går kurser för externa lärare för att kunna utvecklas och hänga med i turerna.

 

 

Anmäl dig till NB e-post: sundsvall@nbv.se

 

OBS! Vi vill att du anmäler dig till NBV även om du tidigare har gått våra kurser.

Parvis anmälda har förtur eftersom vi strävar efter jämna par på våra kurser. Dock tas singelanmälda givetvis in i turordning. Är du osäker på vilken kurs du ska välja, prata med Elisabet Ritzén, telefon 070-205 47 88

 

Prova på

När som helst under terminen är du välkommen att komma till våra kurser och prova på argentinsk tango.